Kā Omega-3 Salmon Oil Plus var saturēt par 3 taukskābēm vairāk nekā citi omega-3 produkti un tomēr ietilpt mazākā kapsulā?
Izmantojot unikālu un ekskluzīvu procesu, kurš pazīstams kā "molekulārā diferenciācija", mēs varam koncentrēties uz specifiskām omega-3 taukskābēm, vienlaikus izslēdzot nevajadzīgos elementus.
- Ja omega-3 taukskābju saimē ir astoņi elementi, kāpēc GNLD tos neiekļāva omega-3 lašu eļļā jau agrāk?
Kaut arī mēs jau kādu laiku zinājām, ka ir 8 elementi, tomēr līdz šim nepastāvēja tehnoloģijas, ar kurām varētu "standartizēt" visus 8 un garantēt to devu katrā grupā.
- Kas ir molekulārā diferenciācija?
Molekulārā diferenciācija ir tehnoloģija, kura tiek izmantota, lai zivīs atlasītu noteiktas barības vielu molekulas, vienlaikus novēršot vai samazinot nevēlamo molekulu klātbūtni.
- Kāpēc Omega-3 Salmon Oil Plus ražošanā GNLD izmanto tunci?
Noteiktiem zivju veidiem ir noteikts taukskābju sastāvs. Tuncis dabiski ir bagātāks ar DHA un tā DPA pirmdaļiņām nekā lielākā daļa citu zivju, tāpēc omega-3 taukskābju līmeņa paaugstināšanai kā pamats tika izvēlēta tunča eļļa.
- Kāpēc Omega-3 Salmon Oil Plus ražošanā izmanto anšovus un sardīnes?
Anšovi un sardīnes ir dabiski bagātāki ar EPA un tā ETA pirmdaļiņām nekā lielākā daļa citu zivju. Tāpēc, lai palielinātu šo omega-3 taukskābju līmeni, kā pamats tika izvēlēti anšovi un sardīnes.
- Vai oriģinālā Omega-3 Salmon Oil produkta ražošanā GNLD var izmantot molekulārās diferenciācijas tehnoloģiju?
Šī jaunā vadošā molekulārās diferenciācijas tehnoloģija tiek izmatota, lai no tunča, sardīnēm un anšoviem atlasītu specifiskas barības vielu molekulas. Lašu eļļa, ko izmanto Omega-3 Salmon Oil Plus un oriģinālajos Omega-3 Salmon Oil produktos, tiek iegūta ar aukstās spiešanas metodi, lai pilnībā nodrošinātu dabiskās lašu eļļas kvalitāti.
- Kāpēc Omega-3 Salmon Oil Plus satur vairāk DHA nekā iepriekšējais produkts?
A. Vadošie pētījumi ir parādījuši, ka DHA un saistītie omega-3 taukskābju elementi ir daudz svarīgāki vispārējai veselībai nekā iepriekš tika uzskatīts.
- Vai Omega-3 Salmon Oil Plus ir patentēts?
Nē, tomēr gan tehnoloģija, gan Omega-3 Salmon Oil Plus formula pieder ekskluzīvi GNLD.
- Cik taukskābju ir no lašu eļļas?
Kaut arī taukskābju avotu procentuālais sadalījums ir ražotāja noslēpums, mēs varam atklāt, ka lašu eļļa ir galvenā produkta sastāvdaļa.
- Vai es jutīšu Omega-3 Salmon Oil Plus pēcgaršu, kā tas notiek ar pašreizējo omega-3 produktu?
Tā kā molekulārās diferenciācijas process ļauj samazināt nevēlamās molekulas, kas ietvertas garšā un smaržā, lielākā daļa lietotāju jūt vājāku pēcgaršu.